Våra kontorsplatser

Vi har flexibla kontorsmöjligheter för stora som små företagare.

 

Öppen kontorsplats

 Öppen kontorsplats är en fast arbetsplats i öppet landskap. Du har tillgång till mötesrum, tyst rum för telefonsamtal, låsskåp och tillgång till gymmet och bastu.

Mobil plats

Mobil plats är för dig som inte har behov av en fast arbetsplats. Du får tillgång till en mobil arbetsplats 3 dagar i veckan. Du kan boka mötesrum andvända tyst rum för telefonsamtal.

Kontorsrum 

Kontorsrum är för dig som behöver ett eget rum. Du har även tillgång till mötesrum, tyst rum för telefonsamtal, låsskåp och tillgång till gymmet och bastu.

Konferensrum

Hos oss har du tillgång till flera olika sorterns konferernsrum. Det är storlekar från 6 personer till 80 personer. Den största öppna ytan som utformats som en hörsal har också en scen.

Gym med bastu och gympasal

Om du har en kontorsplats hos oss så har tillträde till gym 24 h/dygn. Där finns det ett antal maskiner för konditionsträning och styrketräning. I gympasalen hålls veckoevents såsom exempelvis cirkelträning och innebandy.

Det finns restuaranger och café i samma byggnad som oss. Din arbetsdag är komplett hos oss med arbetsplats, gym och restuaranger!

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller vill boka din kostnadsfria visning så ringer vi upp inom 12 timmar.

Vendevägen 89 18232 Danderyd, Sverige

08-544 735 58

sanna@sohub.se

Lämna ett meddelande