Om oss

All inclusive Kontorshotell i Danderyd

 

Vår vision

Vårt mål är att ge företag en plats att växa på för att uppnå sin fulla potential. Vi vet att miljön är en viktig och ibland avgörande faktor för ett företags tillväxt. Med en fast vision och övergripande mål har vi skapat en utvecklingsorienterad plats för företag. Det har vi gjort genom våra moderna lokaler, events som ger dig möjlighet att koppla av och en fantastisk arbetsmiljö tillsammans med våra hyresgäster. 

Vi är mer än bara ett kontorshotell

Vi har en professionel film studio

Idag behöver alla ”content” dvs video, film och information om företagets verksamhet till sociala medier.  Vår vision är att göra detta tillgängligt för alla till ett kostnadseffektivt sätt. Alla skall kunna skapa filmer med ”ett knapptryck.¨

Kom på våra inspirerande events

Vi på Sanna Office Hub erbjuder flera inspirerande events varje månad såsom Afterwork, Fredags öl och frukost. Hos oss finns även events och kurser som vi, våra hyresgäster eller externa partners ordnar. Välkommen till våra events!

Vi har gym med bastu och gympasal

Om du har en kontorsplats hos oss så har tillträde till gym 24 h/dygn. Där finns det ett antal maskiner för konditionsträning och styrketräning. I gympasalen hålls veckoevents såsom exempelvis cirkelträning och innebandy.

Kontakta oss

Fyll i formuläret om du har några frågor eller vill boka din kostnadsfria visning så ringer vi upp inom 12 timmar.

Vendevägen 89 18232 Danderyd, Sverige

 08-544 735 58

sanna@sohub.se