Kontorsplats & Konferensrum

Välkommen

För oss på Sanna Office Hub är både det lilla och det stora mötet lika viktigt. Hos oss hyr du konferensrum som lyfter dina möten.

Vår värdegrund baserar sig i att skapa en välkomnande arbets- och mötesplats som känns glädjefylld och som bidrar till att man behåller sin energi genom hela dagen.

Alla ytor är luftiga, ljusa och inredda med behagliga färger för att skapa en harmonisk arbetsmiljö för alla. Känner du att detta passar in på hur du vill ha din arbetsmiljö och hur du vill bemöta dina kunder är du hjärtligt välkommen hit till oss.

För dig som letar efter en kontorsplats att hyra har vi även ett topprenoverat kontorshotell med allt du behöver för en lyckad dag på arbetet.


Konferens

När du hyr ett konferensrum bestämmer du själv och bokar in den service du behöver så att du kan fokusera på ditt mötesinnehåll och känna dig trygg med att du, dina kunder och klienter blir väl omhändertagna.

Våra konferensrum kan du hyra per halvtimma, men vi har även förmånliga hyresavtal för den som behöver tillgång till konferensrum på en regelbunden basis.


Kontorshotell

Vår värdegrund baserar sig i att skapa en välkomnande arbetsplats som känns glädjefylld och som bidrar till att man behåller sin energi genom hela dagen. Alla ytor är luftiga, ljusa och inredda med behagliga färger för att skapa en harmonisk arbetsmiljö för alla.

Nu ges tillfälle att samlokalisera med andra spännande företag samtidigt som du växer din affär!

Med hyran ges möjlighet att nyttja övriga faciliteter – konferensrum, en härlig uteplats och gym med bastu som avkoppling efter en lyckad arbetsdag. Ni hyr möblerat, bredband och utskriftsmöjligheter ingår!

I lokalerna sitter redan ett positivt och inspirerande gäng företagare! Tillfälle till erfarenhetsutbyte och nätverkande bjuds löpande under planerade afterworks, frukostar och andra gemensamma aktiviteter. Vi har roligt, stärker varandra och växer tillsammans! Självklart får de företag som hyr gärna nyttja lokalen till egna evenemang för sina kunder om så önskas.

Hyran är fr 3 997 kr/månad för en plats eller hyra ett rum i olika storlekar allt beroende på hur många ni är.

Parkeringsplatser finns att hyras  för 1 600 kr/månad. Eller varför inte bara hyra konferensrum per h.


360° Visning

Öppna 360° visning
360° Panorama Tur


Boka Visning