5 fördelar med att dela kontor med andra

Att träffa andra och nätverka kan vara avgörande för ditt företag. Kanske är du ensam i ditt företag och jobbar hemifrån och sköter det mesta över telefon? Då kan delat kontor vara något för dig! I denna blogg går vi igenom 5 fördelar med att dela kontor med andra i ett kontorshotell. Låt oss börja med möjligheten att knyta värdefulla kontakter på arbetsplatsen!

Knyt kontakter på arbetsplatsen

Att ha möjligheten att nätverka kan skapa otroliga möjligheter för ditt företag. Ett delat kontor är en perfekt plats att knyta värdefulla kontakter. Man kan träffa både samarbetspartners eller nya kunder när man jobbar tätt intill varandra. Det skapar även möjlighet att utbyta värdefull kunskap och information med varandra. Vilket leder till ökad kreativitet och problemlösning på arbetsplatsen.

Kontorshotell erbjuder även sina hyresgäster att delta på olika evenemang och konferenser. Genom att delta kan man nätverka med personer utifrån och man får även tillfället att ta en paus och har roligt tillsammans med andra företagare. Om man vill kan man själv välja att hålla en konferens där andra kan komma och lyssna. Kom ihåg, kunskap du ger ut får du ofta tillbaka. Att lära av varandra är ett fantastiskt sätt att utveckla sina kompetenser och kunskap.

Balans mellan arbete och hemmet

Att sköta allting hemifrån kan var tufft vilket kan skapa en obalans mellan jobbet och hemmet. Genom att gå till ett kontor får man rutiner i sin vardag vilket kommer skapa en tydlig grän mellan ditt arbete och hemmet. Det bidrar även ofta till ökad produktivitet då det inte finns externa faktorer som kan distrahera arbetet. När man sitter hemma och arbetar blir det lätt att man fixar med övrig hushållssysslor som behöver göras. 

Det kan även leda till att man skjuter saker framåt och att man istället blir sittande på kvällen för att hinna klart med allt. Känner du att du vill kunna kombinera mellan att arbeta hemifrån och från kontoret finns det kontorsmöjligheter som erbjuder en flexibel plats. Du kan alltså välja ett par dagar i veckan då du vill jobba från kontoret och vilka dagar du vill komma in. På Sanna office Hub erbjuder vi en mobil kontorsplats där man får en plats 3 dagar i veckan till ett mycket förmånligt pris. 

Kostnadseffektivt

Både för dig som sitter på eget kontor och du som jobbar hemma blir ett kontorshotell ett kostnadseffektivt alternativ. Låt mig förklara varför! Att hyra ett eget kontor drar ofta upp kostnaderna, inte bara kring hyra, men också kring service runt omkring. Kontorsmöbler, städning, reparationer mm. gör att kostnaderna kring kontoret skjuter gärna i höjden. Att arbeta hemifrån medför också kostnader i form kontorsmöbler så man kan arbeta ergonomiskt en hel arbetsdag.

Det är sant att kostnaderna för att arbeta hemifrån kanske inte kommer upp i samma summa som en kontorsplats på ett kontorshotell går på men tänk på de förmåner du får! Tillgång till gym, fikarum, ergonomiska möbler och ljud anpassade kontorsrum kommer lyfta din arbetsdag och hjälpa ditt företag att växa. Du kommer spara både tid och pengar genom att ha en kontorsplats där all service ingår!

Växa på din arbetsplats

När ditt företag växer är det viktigt att ha en plats som kan växa med dig. Många kontrakt på egna kontor har långa kontraktstider. Att då vara fast på en för liten yta när ditt företag expanderar kan leda till stora problem. Det är därför viktigt att se efter en plats som kan växa med dig och ditt företag. Kontorshotell kan då vara något för dig. Allt eftersom ditt företag växer kan du utöka antalet platser du vill hyra. Denna flexibiliteten finns inte på många andra ställen.

Säg att det börjar med dig och din kompanjon. Kanske har ni bara var sin kontorsplats i det öppna landskapet till en början. Men när ni börjar anställa fler så ändras behovet och ni känner att ett kontor också skulle behövas. Då kan ni utöka ert nuvarande avtal och lägga till ett kontorsrum. Blir ni många och ni vill ha en stor yta där många anställda ska kunna sitta tillsammans går det också att fixa!

Arbeta där det passar dig

Alla har vi olika sätt vi gillar att arbeta. Vissa gillar att sitta helt i tystnad medans andra vill ha möjligheten att prata med sitt team och ta samtal vid sin kontorsplats. Olika arbetsuppgifter kan ha olika behov och ett kontorshotell kan då komma väl tillhands. Säg att du behöver ta ett samtal eller hålla ett kundmöte. Då kan ett tyst rum eller mötesrum vara perfekt. Om man känner sig mer produktiv genom att flytta runt och byta plats under dagen finns det alternativ till det med.

Du kan till och med komma och jobba precis när du vill under dagen. Sanna Office Hub är öppet 24/7. Så känner du dig mest produktiv under kvällen är det inga problem! Här kan du komma och gå som du vill! Det slutar inte där. Gillar du att träna? Visst blir det många timmar när man först ska jobba och sen åka iväg till gymmet efter? På Sanna Office Hub får du även tillgång till kontorshotellets alldeles egna gym. Gymmet är öppet 24/7 så vare sig du vill träna på morgonen, under lunchen eller efter jobbet är det öppet.

Sammanfattning

Vill du veta mer om kontorsplatsmöjligheterna vi erbjuder och vad som skulle passa ditt företag bäst är du varmt välkommen att kontakta oss. På Sanna Office Hub får du tillgång till moderna ljusa lokaler med olika kontors alternativ och full service. Vi erbjuder både enskilda kontor och kontorsplats i öppna kontorslandskap. Gillar du paddel? Just nu håller vi på och bygger en paddelbana på baksidan av kontorshotellet där kontorsgäster kan spela! Hör av dig till oss så kan vi berätta mer!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

nio − 9 =